Längtar

Det kommer hända en del den här tiden som kommer nu. På fredag åker jag troligen till skövde och är där över helgen, för hoppningsvis kommer jag att få träffa Johan. Har inte varit där på ett bra tag nu så kommer att bli skoj.
Sedan nästa vecka på fredagen blir det att åka ner till Lund och träffa Josse. På lördagen är det bröllop, mitt första, i Lunds klosterkyrka. då gifter sig min näst äldsta kusin sig. Tråkit nog ska vi åka hem på kvällen, lär bli en lång natt. 
Snart fyller jag år! Då har Josse sagt att hon ska komma upp. Ska ha en super skoj helg med en massa prat och roliga dagar. Har inte träffat henne sedan förra sommaren då jag var nerre, blev tyvär inget denna sommaren. Så kommer att bli jätte skoj. 

Jag sitter på lektion nu men ska snart sluta så det är bäst att jag avsluta mitt skrivande innan det blir för stressigt. Men det kommer uppföljning om hur de olika utflykterna gick och var! 

Har det bra så länge kramar 


Första riktiga veckan

Nu har skolan börjat igen och denna veckan började med strul med schemat.
varit en ganskasoft dag med första lektionen inställd och andra filosofi, bara få reda på vad vi ska göra under kursen.
Få hoppas att det går bra på filosofin, verka vara ett ganska kul ämne.
Men just nu sitter jag och har media i den lilla datasalen pga det strul med schemat jag nämnde innan. Troligen kommer vi få flytta till den vanliga salen den andra lektionen. Ska ha media till kl halv fyra så vill gärna byta sal snart!

Nu till helgen
Den var vel inte jätte lyckad. var allt för seg och fick inte sova mycket.

Fredagen
Var ganska krånglig men slutade upp hos Karin på någon typ av fest/sammankommst, var ganska skoj iallafall, kul att träffa lite vänner och Emelie. 

Lördag
Tog mig hem från Anderstorp, men var bara hemma ca två timmar sen var det iväg till Värnamo och sedan vidare till Elin i Bor. Efter någon timme där åkte vi in till Värnamo igen till Anna och efter en stund ut i Värnamo. Under kvällen var vi på några stycken fester, men som sagt var jag ganska trött och hade inte så skoj. Men var kul att träffa Elin för det blir tyvär inte ofta.


Det var min helg plus lite om min dag. Ska Försöka skriva så ofta jag kan.
ha det bra så länge.

RSS 2.0