Minnen

Tänk hur många minnen man har!
Snacka just nu med en gammal vän? kärlek? hmm vet inte vad, men en som får en att minnas mycket.

Många människor kommer och går i ens liv, många minnen bildas.
T.ex. så minns vi vel alla den där första kärleken, den första man sa man älskade, ja alla dom som det var första gången med mins man mer.

En kväll minns jag extra mycket, men den börjar blekna nu efter dom här åren som har gått. En tjejkväll med lite kaos och många skratt. Det är en sådan kväll/natt som jag alltid kommer att minnas. Många minnen av den personen kommer jag ha kvar, trotts att det inte slutade så bra så kommer det alltid att finnas som en del av mig. Varje gång jag lyssna på My heart will go on kommer minnerna tillbaka.

Minnen är en viktig del i ens liv, både dåliga och bra. För av de dåliga så kan man lära sig av, oftast, och åt de bra och lyckliga kan man le och vara glad över.

Idag träffade jag en gammal kärlek och poff så kunde jag minnas hur det hade varit då. Hur kommer det sig igentligen att folk kan påverka en så starkt? Men det kan dom på något sätt.

Själv både älskar och hatar jag minnen men de är en del av livet, det liksom tillhör.



Men nu ska jag nog ta och sluta skriva så ni få ha det bra och skapa fler minnen ;D


Utkast: jahpp då ...

jahpp då sitter man här igen på lektion och gör ingenting...

Sitter och längtar tills jag ska åka iväg till my :D Kan berätta att magen har blivit ganska stor nu, blir större hela tiden ^^. ca fyra månader kvar nu tills den lilla kommer ut ^^ Är nyfiken på om det är en tjej elle kille^^

Helgen
Förra helgen blev vel inte så lyckad XD (har ont i ryggen nu :P )
Hoppas att denna helgen blir bättre. Ska nog antingen vara med My och dom eller så blir det troligen att åka till Månsa och festa ^^

Frisyr
Ja i dag så kanske jag ska klippa mig. Men få se om jag kommer på hur annas blir det en annan dag. Någon som har nåt förslag? Kanske tillochmed förslag på färg?

Projektarbete
Någon mer än jag som tycker det är segt? Jag ska göra en webbsida till en kompis, men lyckas aldrig komma igång känns det som. Har iallafall haft möte nu med min handledare, känns bra att diskutera lite om sina ideer med någon som förstår. Hoppas det slutar bra!

Saknar
Just nu saknar jag Josse och Yoioo. Skulle igentligen ner till Josse i helgen men kan inte nu, hennes föräldrar hade vist bestämt att de skulle åka iväg på någon resa, vilket suger! Nu måste jag vänta ända till v 44 innan jag får träffa henne :O Men fundera på att komma någon vecka innan. Josse är så bäst liksom, får mig alltid på bra humör. Den som snacka skit om henne har inget vett i huvudet!

Snart
Bara en timme kvar nu tills jag ska åka till My, vill att tiden ska gå fort. Orka vara i skolan och dega.

Första oplanerade helgen på länge

Trotts att jag trodde helgen skulle bli pest å pina blev den ganska bra ^^

Fredag
Då var det APU på freemax som gällde. Var kul å träffa dom igen, men grymt segt att jag inte sluta förens kl fyra varje fredag nu :(... Men slutade en timme tidigare så att jag skulle hinna med lite hemma plus att det inte fanns mycket att göra där.
Morsans plånbok som försvunit myskiskt blev "hittad", my hade råkat få med sig den dagen innan XD så ca kl åtta kom hon, Josse och Emil och lämnade den. De stannade och höll mig sällskap ett tag vilket var trevligt, har inte träffat Josse på länge så kul att de henne. Och Mys mage blir störe för varje gång jag träffar henne :D Längtar tills den lilla kommer ut ^^ . Men sedan var de tvugna att åka, efter det satt jag bara vid datorn och segade. Kollade även på de två filmerna som var på fyran.

Lördag
Började med lite mysko middag hos min mormor men slutade bra. sen gick jag hem å duschade och fixade mig för skulle till Yoioo direkt efter jag övningskört. Min kära mor lurade mig till att köra till Gislaved efter att bara kört lite runt ezze för första gången på ca ett år. Men jag klarade mig oskadd och hälsade på min morster lite snabbt innan vi åkte vidare till Yoioo. Hos henne blev det väldigt trevligt, med lite vin och prat (eller mycket?). Sen skulle hon och Elin till sigges så kl tio tog jag bussen hem och umgicks lite med min dator.

Söndag
Slapp dag numer ett? alltså gjorde jag inte särkilt mycket å hade tråkit ända tills Frida kom hem. Men när vi skulle gå ut å gå så bestämde vi oss för att hänga med Mattias till A-torp, blev inget gående utan hem till först Frida och sen till mig för att göra oss igjordning, kände inte för att ha myskläder. Efter ett tag kom Mattias och det bärde av till Eriksson. Överraskande så var det fler personer där, utanför satt Lillan, Snake, Pirre, Kapsyl och såklart Eriksson. Härligt att träffa alla ^^ Blev att åka ner till pizzan och käka, för Lillemor var hungrig. sen blev det att snacka och ha det trevligt fram tills kl halv nio. Upptäckte att min å fridas buss hade gått så fick skjus med Mattias hem oxå. Resten av kvällen var slapp och goe ;P

Hoppas att du/ni oxå hade en bra kväll!

RSS 2.0