Humörsvägningar!!

Någon mer än jag jag hatar dom? Tycker att de ställer till det lite väl mycket för mig. Det är liksom inte alltid så skoj att byta humör hela tiden under dagen, menar då inte som normalt utan att gå från att vara glad utan att veta varför till att vara depp av ingen anledning. HATAR DET!
Igår hade jag iallafall en bra eftermiddag. Jag stack till smålandsstenar, orkade inte vara hemma. Var ju så smart att jag kollade tabelen precis då bussen gick XD Så det blev att ta den sita bussen hem 21.40, så hemma kl halv elva. Men hade det trevligt =) Tidigare på kvällen kom My och Emil dit, de fick lägenheten :D Men sen när jag hade satt mig på bussen märkte jag att jag glömt min mp3 :O Känns konstigt att inte ha den fan. Förhoppningsvis är den upphittad i dag så att jag kan åka och hämta min kära mp3 :D 
Stör mig på att folk tro sig veta vad som kommer att hända, att de tro att de vet va jag kommer att göra!  Bara för att jag har gjort mina misstag här i livet, betyder det inte att jag alltid kommer att göra samma sak!
Vet inte hur det kommer bli denna gången. Men jag vet att jag är glad över att få träffa dig igen efter all denna tiden som har gått.
Jahapp då har man prov om någon timme. Vet inte hur det kommer att gå men hoppas att jag får g =) Har ju iallafall hängt med ganska bra på lektionerna, men inte pluggat så mycket. Ska göra mitt bästa så får jag se hur det går.
Snart kommer Thessan :D Ska ner och käka lite mat och ha en härlig pratstund! Hon är en av de bästa i mitt liv =) Glad att hon gick media ett tag iallafall så att vi fick lära känna varandra. Vännerna är det viktigaste i mitt liv! Vet att många säger att de inte skulle klara sig utan, men det är ju så sant, ens vänner är oftast skälet att man få upp sitt humör. Mina vänner får iallafall mig på bra humör och är det bästa i mitt liv =)

men snart kommer Thessan så ska ta och sluta skriva ^^
ha det bra kramar :D

Blä på skolan :P

I dag, som så många andra dagar, känner jag mig så posetiv till skolan :P Just nu sitter jag på multimedia b lektion och är ganska sur på att de inte har instalerat de pogram som jag vill ha. hur tänker man när man plasera en media grupp i en sal utan Photo shop ? någon som förstår det?
Sen om en stund har jag psykologi i en å en halv timme. Och i den gruppen finns det en tjej jag verkligen inte förstå mig på! Hon beter sig som om hon går på högstadiet och tro att hon är så rolig? Säger inte att man aldrig få skratta eller skämta med lärarna men hallå hon är bara för mycket.
Men efter det så bär det troligen av till smålandsstenar :D Har något att se framimot iallafall så jag kan genomlida dom här lektionerna.
Vi har nu fått en lärakandidat på svenskan som först verkade ganska bra. Tro ni inte att hon kommer och ge läxa första lektionen då bara för det ! Så har läxa tills i morgon! Som tur var så fastnade jag i mitt projektarbete så jobbade med svenskan istället så att jag kan åka till My i eftermiddag ;P

Det är iallafall tur att jag har vänner som jag kan vara med på rasterna :D Skulle verkligen inte klara skolan annas, illa som det är redan nu. Men får vel se hur det går med det.

Ni får gärna ge mig lite tips på bra musik så att jag har något att lyssna på, på lektionerna.


Josse ^^Bara för att jag sakna Josse något grymt mycket! En av de bästa i mitt liv :D

Jag har nu börjat räkna ner till min födelsedag :D Lite mer än en å en halv månad kvar nu. Hoppas att festen bli rolig :D

ha det bra kramar

RSS 2.0